Hvis du er noget som mig, har du downloadet snesevis af iOS-apps, prøvet dem, og brugte dem aldrig igen. I stedet for at lade dem rive op på din startskærm, bør du slippe af med dem.

Sletning af apps er ret ligetil, men det er faktisk ikke forklaret overalt i iOS. Hvis du forlader ubrugte apps, der sidder rundt, kan du lave din startskærm, og de tager også unødvendigt plads. Du kan altid hente en app igen fra butikken, så hvorfor ikke bare slette dem og få dem ud af din måde. Du kan også fjerne iOS's indbyggede apps, som du ikke bruger. Når du sletter en app, fjernes appen og dens data fra din enhed. Hvis du vil fjerne appen, men beholde dens data, kan du i stedet aflæse appen. Sådan gør du begge.

Slet en app og dens data

Tryk og hold applikationsikonet på startskærmen, indtil ikonerne begynder at jiggle. Pas på ikke at trykke for hårdt, eller du vil aktivere 3D Touch.

Når ikonerne starter deres lille dans, skal du trykke på "X", der vises øverst til venstre på appikonet.

Tryk derefter på "Slet" i bekræftelsesvinduet. Appen og alle dens data slettes, og appikonet forsvinder fra din startskærm.

Du kan også slette apps ved at gå til Indstillinger> Generelt> iPhone Storage (eller iPad Storage).

Her får du vist en liste over alle apps på din iOS-enhed, samt den mængde plads, de tager op.

Tryk på en app på listen. På appens side skal du trykke på "Slet app" og derefter bekræfte sletningen.

Endnu engang fjernes appen og alle dens data fra din enhed.

Aflad en app, men hold dens data

Hvis du vil slette en app, men ikke vil slette alle dens data, kan du vælge at aflæse den i stedet. Dette sletter appen, men gem alle de data, den har oprettet på din iOS-enhed.

For at aflæse en app skal du gå til Indstillinger> Generelt> iPhone-lagring (eller iPad-lagring).

Hvis du vil indstille din iOS-enhed til automatisk at aflæse ubrugte apps, når du begynder at løbe tør for plads, skal du trykke på Aktivér ved siden af ​​Aflæs ubrugte apps.

Hvis du vil aflæse en enkelt app, skal du trykke på appen på listen lidt lavere ned på den pågældende side. På appens side skal du trykke på indstillingen "Offload App" og derefter bekræfte din handling.

Dette fjerner appen, men beholder dens data. Og selvfølgelig kan du geninstallere appen helst fra App Store.

Top Tips:
Kommentarer: