Android's underretningssystem er uden tvivl en af ​​dens stærkeste funktioner, men det kan også være irriterende, hvis du ved et uheld afviser disse meddelelser. Heldigvis er der en nem måde at se alle de meddelelser, der har ramt din telefon.

Hvordan finder man afvist ansøgninger om gelébønner og ovenover

Mens den funktion, vi skal se på her, har eksisteret i et stykke tid - siden Jelly Bean, faktisk er det chokerende, hvor ukendt det stadig er. Det er godt, at det stadig er en del af operativsystemet efter alle disse år, for det er virkelig en nyttig ramme for at få adgang til.

Der er ikke en enkel måde at komme direkte til denne indstilling i menuen, så den er faktisk tilgængelig via en genvejwidget. Med andre ord skal du tilføje dette som en genvej på startskærmen for at kunne bruge den. Hvis du er sej med det, lad os gøre det her.

BEMÆRK: Denne indstilling er ikke tilgængelig på Samsung-telefoner. Hvis du vil have adgang til din underretningshistorie på en Galaxy-enhed, anbefaler vi, at du bruger appen Notifikationssparer, hvilket gør det samme.

Først skal du trykke langsomt på din startskærm, og vælg derefter "Widgets". Denne indstillingkunne findes andre steder afhængigt af hvilken telefon (eller launcher) du bruger, men på dette tidspunkt bør det være temmelig allestedsnærværende.

Rul ned, indtil du finder indstillingerne Indstillinger. Træk det ud til startskærmen.

En ny menu åbnes straks, med en række muligheder, som du kan vælge imellem. Dette er, hvad indstillingerne widget linker til. Find indstillingen "Notification Log" og giv den et tryk.

Boom, det er virkelig alt der er til det. Fra dette punkt fremover behøver du kun at trykke på dette lille ikon for at springe direkte ind i en liste over alle dine meddelelser, både aktuelle og afskedigede. Husk dog, at dette ikke rent faktisk tager dig til meddelelsen, når du trykker på den. I stedet åbner det alle de indviklede detaljer i meddelelsen - mest fejlfindingsspørgsmål til udviklere.

Ikke-afskedige notifikationer på Android 8.0 (Oreo) med Unnotification

Hvis du har en enhed, der kører Android 8.0 (Oreo), kan du også bruge en app kaldet Unnotification, som er designet til at afvise afvisninger øjeblikkeligt, hvis du ved et uheld afviser dem.

Det er en gratis download i Play Butik og er utrolig nemt at konfigurere og bruge, så fortsæt og giv det en installation.

Opsætning og brug af Unnotification

Første gang du slukker appen, skal du give det Notification Access, hvilket giver perfekt mening - hvis det ikke kan se dine meddelelser, kan det ikke bringe dem tilbage fra de døde. Tryk på knappen OK, og vælg derefter "Unnotification" til tændt position.

En advarsel vil dukke op - tryk bare på "Tillad" for at tænde for tjenesten.

Med det gjort er Unnotification klar til at gøre sine ting. For at prøve det, afvis en anmeldelse. En ny meddelelse vises på sin plads og spørger, om du vil fortryde denne afskedigelse - det er det, som Unnotification gør i et nøddeskal.

For at bringe din afskedigede anmeldelse tilbage, skal du blot trykke på denne nyligt genererede meddelelse. Poof-det er som magi.

Og hvis du vælger ikke at bringe anmeldelsen tilbage, vil Unnotification slippe af med sig selv efter fem sekunder. Super sejt.

Der er også en valgfri Quick Settings-flise, der giver dig mulighed for at bringe den sidste afskedte meddelelse tilbage, når som helst du vil - selv efter at fem sekunder er gået. Du skal selvfølgelig tilføje flise til dit Hurtigindstillinger-panel.

Tweaking Unnotification

Unnotification's muligheder er meget enkle, og tilbyder kun et par tweaks til, hvordan appen virker, samt en måde at blacklist eventuelle apps, som du ikke ønsker, at Unnotification skal arbejde med.

For at tilføje en sortlistet app skal du bare klikke på knappen + og vælge appen. Fra da af vil Unnotification ikke tilbyde at returnere en anmeldelse til enhver app på den sorte liste.

I menuen Indstillinger (tryk på tandhjulsikonet øverst til højre for at komme her), har du en håndfuld indstillinger. Du kan indstille tiden, før Unnotification forsvinder, ved hjælp af Quick Settings-teglsten kun, aktiver fortrydelsesaktionen, og vælg hvilke handlinger der vises på Unnotification notifications.

Det er ret mundfuldt, så her er nedbrydningen:

  • Fortryd meddelelsen timeout: Angiv, hvor lang tid det tager, at meddelelsen om ikke-notifikation forsvinder. Standardindstillingen er fem sekunder.
  • Brug kun Quick Settings Tile Only: Dette vil deaktivere meddelelsen om fortrydelse og kun bruge Quick Settings-teglen til at bringe tilbage afviste meddelelser.
  • Aktivér fortrydelsesmeddelelse:Når dette er aktiveret, slår du af den sidste besked ved at trykke på meddelelsen om ikke-notifikation. Med det deaktiveret, vil det ikke gøre noget.
  • Vælg Fortryd Notificeringshandlinger: Som standard kan du vælge at ignorere en app (dette tilføjer den til at blive sortliste automatisk - du kan fjerne den i appens hovedgrænseflade) eller se meddelelsesloggen (den ene fremhævet tidligere i dette indlæg). Der er også mulighed for at tilføje en Fortryd-knap, eller du kan deaktivere en af ​​de to standardhandlinger. Dit kald.

Det er stort set alt der er til det.Den eneste anden ting værd at bemærke her er, at Unnotification faktisk ikke "bringe tilbage" den uberørte underretning - det genererer faktisk en ny. Som sådan vil enhver meddelelse, du vælger at bringe tilbage, sige, at den blev genereret af Unnotification. Men du kan stadig trykke på det for at interagere som om det var generering af den oprindelige ansøgning.

Det er ikke en perfekt løsning, men det virker virkelig godt.

Top Tips:
Kommentarer: