Hvor mange gange har du været lige midt i at lave tusind ting på din computer, og din ven eller væsentlige andre vil bruge computeren til at se noget op? Du er bekymret for at de lukker hele browsersessionen, når de er færdige, fordi de ikke ved, hvad de laver og ikke bare lukker fanen.

Ubuntu giver en rigtig god og enkel måde at komme rundt på dette problem.

Klik på tænd / sluk-knappen op i højre hjørne:

Du vil se denne skærm, som du bør være bekendt med nu:

Hvis du klikker på knappen Switch User, kan du tillade den anden person at logge på computeren, gøre hvad de vil, og dine programmer fortsætter med at køre lige hvor de slap.

Når den anden bruger er færdig, skal du bare have dem logget ud, og du vil blive returneret til din desktop session. Du vil højst sandsynligt blive bedt om din adgangskode.

Dette er en rigtig god funktion. Du kan endda holde begge sessioner kørende ved blot at bruge knappen Switch User for at skifte mellem de forskellige desktop konti.

Top Tips:
Kommentarer: