Hvis du deler en computer, ved du, hvor vigtigt det er at holde dine personlige data og surfevaner privat. Du kan altid bruge funktionen Private browsing, men hvad hvis du glemmer? Du kan rydde dine sessiondata ved at bruge Reset-funktionen i Safari.

Klik på Rediger og vælg Nulstil Safari ...

Du får så denne bekræftelsesskærm, hvor du kan bestemme hvad du skal beholde og hvad der skal gå. Husk på, at når du har slået Reset knappen, er der ingen tilbagevenden.

En hurtig måde at kontrollere, at det fungerede, er at kontrollere historien. Det ser ud som om alt er klart.

Top Tips:
Kommentarer: